ActueelDienstregeling voor de Stille Week

27 maart 2021

Op witte donderdag en goede vrijdag is de kerk open van 18.00 uur tot 20.00 uur. Er zijn beide dagen drie dezelfde diensten van een half uur, met twee keer een pauze.

Lees meer...

Passion Stone Route

27 maart 2021

Op Zondag 4 April 1ste Paasdag & Maandag 5 April 2de Paasdag organiseert de KinderNevenDienst een Passion Stone Route. Dit is een route voor jong en oud, van ongeveer 3 km door de straten van Wijnjewoude, die op elk willekeurig moment kan worden gelopen.

Lees meer...

We4you – Sirkelslag

23 maart 2021

Vrijdag 5 maart hebben we met de kinderen van We4You een on-line evenement gehouden! Omdat het in deze tijd lastig is om bij elkaar te komen, vonden we dit een prachtige oplossing om toch weer samen wat te doen!

Lees meer...

Kerkdienst terugkijken

22 november 2020

De kerkdienst van 22 november terug kijken is mogelijk via het aanklikken van de onderstaande link.

Lees meer...

Vossenjacht Kindernevendienst

1 november 2020

Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn tijdens de vossenjact van de kindernevendienst.

Lees meer...

Kerkelijk Bericht

5 oktober 2020

Op 20 september vierden we de startzondag, met activiteiten in de kerk, in het Trefpunt en de Swingel.

Lees meer...

Dienstregeling

1 juli 2020

Vanaf 1 juli is er weer de mogelijkheid om kerkdiensten te organiseren tot 100 bezoekers. Vanaf 1 juni mocht dat al voor maximaal 30 bezoekers. De kerkenraad heeft besloten om dit pas vanaf 1 juli voor 100 maximaal te doen.

Lees meer...

Kerkelijk Bericht

4 april 2020

Het vorige bericht op deze site is van 21 maart. Toen gingen we er nog van uit dat kerkdiensten en bijeenkomsten niet door konden gaan tot 6 april. Nu weten we dat deze termijn is verlengd tot 1 juni.

Lees meer...

Kerkelijk Bericht

21 maart 2020

Het is zaterdag 21 maart 2020. Het is een stralende dag; fris maar zonnig. Het voorjaar komt eraan. Maar er is zorg over hen die besmet zijn met het corona-virus en daar erg ziek van zijn geworden. Er is zorg over de hulpverleners en er is zorg over wat er allemaal nog kan komen..

Lees meer...

KerkTv

Op vrijdag 19 maart is de camera-installatie geïnstalleerd en het is de bedoeling dat op Zondag 28 maart is de eerste uitzending is. U gaat naar www.kerkomroep.nl en klikt bij onze kerk de camera aan. We hopen dat dit de betrokkenheid bij de diensten mag vergroten!

Klik hier voor de Kerkomroep

Video's