Paasontbijt kindernevendienst

Afgelopen zaterdag heeft de leiding bij 26 kinderen van de KND een paasontbijtje langs gebracht, Dit omdat we deze keer niet onze jaarlijkse paasontbijt konden houden in de kerk i.v.m. Corona.

De kinderen hebben Zondag 1ste Paasdag heerlijk genoten van hun paasontbijtje. Hiernaast staan de foto's van dit ontbijt:

Kinder(neven)dienst & zondagschool

Elke zondagmorgen is er tijdens de kerkdienst kindernevendienst voor alle kinderen van de basisschool!

In het begin van de dienst ga je met de enthousiaste leiding mee naar 't Trefpunt. In één van de drie groepen luister je naar een Bijbelverhaal en maak je een mooi knutselwerk of doe je een puzzel of spel (aan de hand van de methode Vertel Het Maar). Voor we de kerk uitgaan zingen we een mooi lied.

Je bent ook van harte welkom in verenigingsgebouw De Driehoek aan het begin van de Merkebuorren voor de zondagschool (vanaf 9.15 uur tot na de kerkdienst).

Tot ziens bij de kindernevendienst!